Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Korttiaskartelua

Hävettää ihan, kun tämä-kin projekti on jäänyt taasen hetkeksi ilman päivityksiäni...
Tänä kesänä olen ollut onnekas ja päässyt kaksiin häihin. Häät ovat ihania juhlia ja juuri sopivia tilaisuuksia itsetehdylle kortille. Tein molempiin häihin vintage-tyyliset kortit. Vintagessa yhdistyy monia eri elementtejä, joista pidän. Yksinkertaiset värit, koristeellisuus ja selkeys samassa paketissa ovat ehdottomasti vintagen parhaita puolia. Pitsiä, vanhoja kuvia, tuunausta, helmiä...

Googlesta olen kovasti haeskellut ideoita vintage-korteille. Nettiä kahlatessani löysin ihania vanhahtavia kuvia hääpareista. Tulostin niitä ja yksi näistä kuvista päätyi tähänkin korttiin. Rosoiset ja revityt reunat ovat mulle tosi mieluisia. Tämän kortin reunat revin ja tuputtelin niihin leimasinväriä vanhanaikaisen tunnelman aikaansaamiseksi. Ykinkertaista ja helppoa. Harmi vain, etten kuvannut korttia kuin kännykän kameralla. Lupaan ryhdistäytyä ja kuvailla seuraavia tekeleitäni enemmän ja paremmin!

Muuten, tästä "hurahdan milloin mihinkin" sarjaan kuuluu ehdottomasti kesäloman kirjahurahdukset, joista kerroin töissä ja sain kuulla kommentteja tyyliin näin "niihinkö sä nyt oot hurahtanut?" Jep jep.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti