Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2013

Perjantai-illan heijastelua

Viime yönä töissä ollessani tuunailin viikko sitten aloittamiani heijastimia ja jatkoin tekemällä illan aikana muutaman lisää! Huh, aika tahdilla näitä käsitöitä kyllä syntyy.. Onneksi kohta on joulu, jota pidän käsitöiden osalta eräänlaisena "dead-linena" :) Joulun jälkeen voisin harjoitella itselleni asioiden tekemistä, sillä en mm. omista yksiäkään ehjiä villasukkia ;D


Nämä punaiset sydämet ovat tehty leikkaamalla ainakin Sinellissä myynnissä olevaa silitettävää heijastinkangasta valmiin paksun huopasydämen päälle. Heijastinkalvo on silitetty kiinni ja kankaan päällä oleva kalvo poistettu silittämisen jälkeen. Rusetit tein ohuemmasta heijastinnauhasta ja kiinnitin rusetista ylijääneillä naruilla napin rusetin päälle. Lopuksi rusettinappihässäkkä solmitaan kiinni umpisolmulla heijastimen toiselle puolelle. Easy, isn't it?
Nämä yläpuolella näkyvät heijastimet on tehty siten, että leikkasin alkuun eri levyisistä heijastinnauhoista, pitseistä ja korujen jämistä saman mittaisia suikaleita. Näissä mitta oli varmaankin noin 16cm. Nauhat, pitsit ja muut mukaan haluttavat pujotetaan avainrenkaan läpi siten, että nauhat roikkuvat avainrenkaassa nauhan puolivälistä. Nauhat solmitaan hieman renkaan alapuolelta yhteen esim. heijastinnauhalla tai muulla narulla. Lopuksi koristelin heijastimet heijastinlangasta tehdyillä ruseteilla ja huopakukalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti