Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Voihan villasukka

Linkitin eilen illalla Facebookissa kehnolla kännykameralla otetun kuvan parista neulotusta tekeleestäni. Yllätyin ja hämmennyin, kun huomasin, että Facebookissa kaverilistallani olevat ihanat ihmiset peukuttivat kuvalleni ja laittoivat aivan äärettömän kannustavia ja postiivisia kommentteja neulomuksistani. Linkittämässäni kuvassa oli mm. Novitan sivuilta jo n. vuosi sitten bongatut apina-sukat, jotka ovat minusta aivan ihanat!

Anyway, jo tarpeeksi häkeltyneenä kaikista positiivisista huomioista olin tipahtaa persiilleni, kun  kommenteissa rupesi tulemaan pyyntöjä, että tekisin tilaustyönä näitä sukkia. Tilauspyyntöjä ei tullut yhtä eikä kahta, vaan s-e-i-t-s-e-m-ä-n. Oh my God. Varovaisen innostuneena päätin ottaa ainakin yhden tilauksen vastaan. Sain kunnian tehdä vanhan opiskelukaverini tytölle apinasukat kokoa 25-26. Väritoiveena oli valkoisen, pinkin tai punaisen ja harmaan kombo. Ensimmäinen sukka on jo valmiina :)

Tuunasin Novitan ohjetta pienentämällä silmukkamäärää. Tässä työssä ohjeesta poiketen varressa 12 silmukkaa per puikko. Apinakuvioita tulee neljän sijaan kolme ja varresta paljon sirompi ja minun silmääni miellyttävämpi, kun kyseessä on pikkuinen tyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti